Andròmina Keresa a l’Androminíac 2012


El passat dissabte 28 de juliol es cel·lebrava la tercera edició de l’Androminíac a Santa Coloma de Queralt i, un any més, no hi va faltar la participació dels diables Keresus i la seva andròmina.


Andromina diables Keresus


L’andròmina dels Keresus no s’ha caracteritzat en cap de les diferents participacions per la seva extrema rapidesa, però sí per la seva originalitat i bona presència. El primer any (2010) l’andromina responia a la figura d’un drac _ un dels símbols de la colla_ on varen guanyar el premi a l’andromina més original i s’emportaren un pernil que deborarien tots els Keresus en un sopar de colla.


En la segona edició (2011), la colla seguia engrescada i fixada a la idea de guanyar novament un pernil. I quina millor manera de temptar la sort que caracteritzant l’andròmina de pernil serrà? I les incitacions van fer el seu fet i novament vàren guanyar el premi _ el pernil_ per l’andromina més original.


En aquesta tercera edició 2012 les gestes de l’andromina dels Keresus són directament proporcionals a la conjuntura econòmica del moment. I és que estem en crisi! I a falta de dinerons no s’ha pogut fer un canvi d’imatge al pernil que tant bones vibracions ens portà el passat any. El pernil s’ha quedat pernil i, tot i què encara feia molta patxoca, no ha estat prou original per tal de poder guanyar aquesta categoria.


Sigui com sigui els Keresus van passar un any més una bona estona a l’Androminiac que, val a dir, és una gran iniciativa que esperem que continui molts i molts anys.


Podeu trobar informació més detallada d’aquest esdeveniment a la web de l’Androminiac: http://androminiac.wordpress.com/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: